U bent hier

Home

Waarde

Luxe jachten

Het hoge comfort niveau zorgt er voor dat vele architecten op “het MARINEDECK 2000® spoor” uitkomen. Niet alleen architecten raakten enthousiast over de bijzonder eigenschappen, ook eigenaren en kapiteins kiezen dikwijls voor MARINEDECK 2000®.
Het comfort en vele andere voordelen zijn ondermeer het resultaat van de natuurlijke eigenschappen van kurk. Zelfs bij blootstelling aan de meest extreme klimaten blijft MARINEDECK 2000® comfortabel.
 

Cruise schepen, rondvaartboten en veerponten

Een aantal jaren geleden deed de Technische Universiteit van Delft, afdeling maritieme techniek, onder leiding van Prof. Phd. Arie Albers, een onafhankelijk onderzoek naar scheepsdekken. Uit dit onderzoek blijken de voordelen van MARINEDECK 2000® t.o.v. houtsoorten en andere synthetische materialen. Sinds de publicatie van dit rapport zijn vele scheepsarchitecten en eigenaars enthousiast geworden voor dit product. Onder meer de extreme duurzaamheid, het eigen voorkomen en de uiterst geringe mate van onderhoud kenmerken de voordelen van MARINEDECK 2000®.
 

MARINEDECK 2000 standaard plank- en plaatmaten

• Standaard plankmaten: 36 mm, 50 mm, 75 mm en 125 mm breed x 1880 mm lang x 9 mm dik.

• Standaard plaatmaten: 410 mm en 500 mm breed x 1880 mm lang x 9 of 6 mm dik.
 

Het schoonmaken gaat eenvoudig, moeiteloos en snel

Het onderhoud van MARINDECK 2000® bestaat uit schoon houden met een hand of steel dekschrobber en met 2 types deksponzen (wit en blauw). Door gebruik te maken van deze dekschrobbers en deksponzen, in combinatie met de Tricel zeep, kan ieder dek eenvoudig moeiteloos en snel worden gereinigd. Voor de normale reiniging wordt de witte spons gebruikt. Voor vervuilde oppervlaktes wordt de blauwe spons gebruikt en voor sterk vervuilde oppervlaktes kan zelfs een bruine spons worden geleverd. Uitgebreide reinigingsinstructies zijn gepubliceerd op onze website.
 

Garantie

De garantie op alle MARINEDECK 2000® planken, platen en PreFabs bedraagt in principe 5 jaar. Ga naar onze website voor uitgebreide garantievoorwaarden.